Bloggstopp & Åre

Back in the game! Senaste inlägget var 18 december, alldeles för länge sen. Veckan innan jul spenderades superförkyld i soffan, kollandes på film. Det var ungefär det jag orkade med, så det fick bli en naturlig vila från träningen. Lyckligtvis blev jag bättre på lördagen innan jul, för då var det dags att åka till Åre. Åre, som jag inte har varit i sedan jag var 15.

Veckan innan vi åkte var det 5 cm snö, men lite snöfall innan avresa och mer under veckan gav en vit jul med 40 cm snö, härligt! Skidåkning varje dag, superhärligt även om inte alla backar var öppna. Finns det något bättre än att åka skidor hela dagen, känna hur det biter i kinderna och sedan komma in och ta en kväll i underställ? Huvudet trött, kroppen trött, ryggläge i soffan med fötterna på bordet och en bok i knät?

Åre by var riktigt mysig, lite som en alpby. Vi bodde vid VM8an, vilket var ett bra läge nära skidåkning, byn och butiker. Shoppade nya goggles på Stadium, perfekta för mulet väder och satt tight runt ansiktet. Enda nackdelen var att de immade lite när jag satt i liften, men det försvann så fort jag började åka igen. Mycket sportbutiker, mysigt torg och säkerligen ett flertal bra restauranger som jag inte testade denna gång.

Det har varit en riktigt avslappnad vecka i Åre, en välbehövlig vecka. Och en vecka utan wifi, vilket innebar ett ofrivilligt bloggstopp. Men nu är jag tillbaka, och lite bilder från Åre måste jag naturligtvis dela med mig av.

åre torgare åre torg  åre torg åre åre torg åregården åregården åre åre torg

5 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close