Svettiga händer & utmaning

Förra veckan bestämde jag ju mig för att hänga på Linneas maj-utmaning, 3000 squats och 1000 pushups. Jag började starkt med att blanda ihop dagarna, sedan har jag glömt några dagar som jag har fått ta igen dagen efter, men nu är jag ifatt igen*.

Har äntligen satt i nytt batteri i min pulsklocka och det är så mycket roligare att springa då! Igår regnade det nästan hela dagen här vilket innebar plugg inomhus så det var skönt att sticka ut på en löptur längst stranden efteråt när regnet hade tagit en liten paus. Eftersom jag hade missat två dagar av utmaningen la jag in 140 squats och 80 armhävningar i löpturen, tre stopp blev det och riktigt härliga pulshöjare!

*Jag var visst inte alls ifatt inser jag nu när jag skriver det här…fan! 150 squats och 50 pushups idag igen, sen är jag på banan. Det är inte helt lätt att missa dagar i det här schemat, blir tufft att ta igen…

svettiga handavtryck utsikt löptur strand löpartjej

2 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close