Vanlife days on the road

Snart en vecka sedan vi tog färjan från Trelleborg till Sassnitz och stack iväg på en månads vanlife i Europa. Vanen är fullpackad med kitegrejer och mountainbikes såklart, som sig bör, och vi har haft en härlig start på vår månad utomlands!

Vanlife är ju ungefär som vanligt life – bara i miniformat och lite mer genomtänkt. Vi har ju alla bekvämligheter man behöver, som toalett, varmvattendusch, kök, kylskåp och rinnande vatten – och alla prylar, kläder och utrustning som vi har hemma.

Jag har jobbat den här veckan, och jobbar nästa vecka med vilket funkar väldigt bra så länge det finns ett bra 4G (datorn laddas med en 12V-230V-inverter. 3G/4G här i Tyskland är dock ganska knixigt att hitta (finns mest mitt i byar eller städer, så fort man kommer utanför är det No Service eller max Edge), så man får leta lite för att hitta bra uppkoppling.

Första stoppet blev tyska Rügen, där vi hängde ett par dagar och upptäckte ön. Det är fint här – men också sjukt fullpackat med turister nu i högsäsong vilket är lite minus. Nu har vi tagit oss vidare västerut på Tysklands norra kust och igår fick vi till en härlig dag fylld med kitesurf.

Jag uppdaterar frekvent på Insta stories medan bloggen får något inlägg i veckan, så häng med på vår resa där också!

 

 

2 comments

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close