best nine instagramSolbrillor, surfbrädor & palmer. Happiness, kitesurf & hell yeah!

Klart jag också måste göra en bestnine – av alla mina 163 bilder från 2016 var det det här ni gillade allra bäst. Färgstarkt, glädje & uppfyllda drömmar blev ledorden för 2016 på Instagram – en ganska bra representation för vad Explorista står för och handlar om.

Nu kör vi 2017 i samma stil – mer happiness, drömmar & utomhusaktiviteter åt folket! Här kommer du till mitt Insta – i helgen hänger jag i Åre och lovar massor av bilder från berg, skidåkning, skoter & natur!

7 Comments

  1. … och nu bär det av till Åre! Hej, jag är också på väg och jag passar på att bekanta mig med dem som ska dit! Det var ett tag sen jag var inne på din blogg, och det känns extra kul att få ses irl!
    Kram
    Emilia

  2. Pingback: Mina Best Nine 2017 - Explorista

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.