serfaus alps view

Jag vet att du redan har börjat, men vi har ju flera veckor kvar ihop! Du och jag ska åka skidor, massor av skidor och vi ska maxa den lilla tiden vi har kvar innan vi lämnar Alperna & Serfaus. Vi älskar ju snön och vi hoppas på mer, för vi vet att vi snart lämnar minusgraderna för 15 plusgrader och sol vid havet.

Yogan är ju vår kompis och mellan skidåkning och plugg försöker vi få till en halvtimme om dagen. Det är så skönt att sträcka ut trötta skidben och känna hur styrkan byggs upp i core & axlar – snart ska vi ju ta yogan till värmen!

Vi ska äta kaiserschmarren, dricka en extra varm choklad i backen och fokusera på studierna ett tag – det är ju roligt att lära sig spanska! Och vi ska se ett par spanska filmer, läsa spanska bloggar och någon spansk chicklit-bok ska vi också läsa.

I slutet av mars ser vi fram emot ett par dagar hemma i Sverige – träffa familj, fika med vänner, gå en sväng på stan i Jönköping och lämna skidor för kitesurfutrustning – innan april tar vid, våren börjar på riktigt och vi drar iväg på nya äventyr!

3 Comments

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.