Är det du som ska stå för påskfika? Jag gillar verkligen påsk och tycker det är supermysigt med vår, påskris, påskfika och alla färger! I år har det varit mindre påskigt här hemma, snö och massor av minusgrader har liksom inte riktigt bidragit till vårkänslan som påsken brukar innebära. Men mysigt är det oavsett, och så himla skönt att vakna upp till solsken idag.

Men, tillbaka till fika! Här kommer mina bästa recept för påskfika – gott, fint och enkelt att göra!

Cupcakes

De här superfina påskcupcakesen med nutellafrosting toppas med ett fågelbo av mandelmassa och chokladägg. Enkla att göra och superfina på påskbordet – för att inte nämna hur sjukt goda de är!

påskcupcakes med fågelbo påskfika cupcakes

Chokladcupcakes i härlig blå färg med vaniljfrosting och med en godisgömma som överraskning, går alltid hem! Både snygga, goda och går dessutom göra glutenfria med bra resultat om du vill.

påskcupcake med godisgömma påskcupcake med godisgömma

Cakepops

Cakepops i härliga påskfärger går alltid hem – både till barn och vuxna. Sjukt goda och lätta att göra både nyttiga och mindre nyttiga. Här hittar du mitt recept & här ser du bilder på cakepopsen i påskvariant och får dessutom ett sjukt gott recept på brownies med dulce de leche i bonus!

påskcakepops

2 Comments

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.