Första helgen i september spenderades i vackra Fjällbacka, med campervan & bröllop för David & Emma. Ljumma vindar, strålande sol, röda sjöbodar och champagne på Bryggan.

Ett fantastiskt roligt bröllop, en lugn dag efter med bloggjobb från en klippa & sen frukost i solen – och givetvis gick hela kamerabatteriet åt på bröllopet så jag får bjuda på Fjällbacka genom mobilkameran (men det är galet vackert ändå!).

Skärgården på hösten är så himla mysig, älskar den krispiga luften, låga solstrålar längst vattnet och alla pittoreska små sjöbodar. Lugnet, naturen, klipporna & havet – det blir helt klart fler turer i Bohuslän i höst!

höstäpplen fjällbacka sveriges minsta bokshop fjällbacka dinglar med benen från hopptorn fjällbacka vallmo skärgården lenas rosarie fjällbacka

 

6 Comments

  1. Ser verkligen magiskt ut! :-)
    PS. För ett tränat öga, ser man säkerligen skillnad, men tycker bilder var galet fina. Hade du inte sagt något hade nog inte många märkt något… :-)

    Kram M

  2. Men SÅ fint! Det är så skönt att åka till sådana ställen när “alla” turister har åkt hem, det blir en helt annat känsla – vilken också lyser igenom i bilderna.

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.