Jag har nog fortfarande inte riktigt landat efter helgen i Åre. Så många fantastiska människor, så mycket inspiration! Så många möten, så mycket pepp!

Winter Workation i Åre med Influencers of Sweden blev en grym start på nya året – hur kan det inte bli det när man umgås med 34 drivna entreprenörer, åker skidor, konfererar, andas bergsluft och tar igen sig på spaavdelningen? Det var en sån där helg som sätter igång en massa tankar, sår fröer till förändring och skapar en styrka och gemenskap.

Vi har pratat högt till lågt, allt från skratt till tårar. Om bästa säljknepen, SEO-optimering och livsresor. Jag har fått nya vänner, massor av motivation & ett grymt nätverk av drivna, framgångsrika egenföretagare. Vi har åkt skoter, frusit om tårna i skidbacken, jobbat framför elden och talat i mun på varandra under spännande diskussioner. Jag har delat rum med tatueringstjejen Emilia, pratat mountainbike med Elna, åkt skidor med Lisa & Mia, snackat onlinebusiness & SEO med Maryem, fått fototips av Rania & funderat om utelivsbloggande med Sara & Katta.

Jag tror jag talar för alla när jag säger att det var en superlyckad helg med hög intensitet, mycket skratt & massor av vilja. Det här är inte det sista inlägget jag kommer skriva om min Årehelg (jag lovar att skriva om både skidåkning, skoter, yoga & träning!), men vi börjar så här.

För visst ser det underbart ut?
Sara Rönne fotograferar mat Winter Workation med Days by ju & Made by Mary Chokladkaka med lingon & gräddfil Holiday club i Åre, ljuskrona med renhorn Winter Workation med MiaShopping & Livet från den Ljusa sidan Mat från restaurant Grow i Åre Bar på Holiday club i Åre Workation - datorer, hårddiskar, mobiler & kameror på ett bord. Veg-mat Reception på Holiday club i Åre Holiday club i Åre, bord

 

35 Comments

 1. Du talar för alla! Det var verkligen en toppenhelg i Åre. Så mycket input, så mycket fantastiska entreprenörer och så mycket driv! Och vilka fina bilder du lyckats med i det här inlägget – härlig känsla!

 2. Verkligen en helg i sitt eget slag, kul att ses också även om vi inte han prata så mycket. Alltid extra roligt att träffa den bakom bloggen, blir lite extra roligt att läsa då också även om jag läst din blogg ett tag är det med en ny känsla nu :) Härliga bilder och vad snyggt det blev med din nya design!

  • Emmi

   Ja, men så känner jag med massor av folk, man hann inte snacka tillräckligt! Och tack detsamma, alltid kul att få en bild av personen bakom! :)

 3. Det var verkligen en så superlyckad helg. Och jag har en kraftig “bakfylla” av alla intryck och nya möten. Så otroligt fint var det!
  Jag gillar din nya design. Snyggt som attan! Och vad roligt det var att äntligen få träffas. Vi bor ju på samma sida landet (till skillnad från de flesta andra) så det vore såklart kul att ses vid tillfälle.
  Ha en riktig härlig dag med katterna. Hoppas den tandlöse mår bättre. :)
  Kram Sofia

  • Emmi

   Tack, vad kul att den går hem! :) Klart vi ska träffas. Om du kommer neråt Göteborg någon dag så hör av dig, annars kan vi styra upp något lite längre fram! Jodå, han har börjat läka ihop nu så det är skönt. Kram!

 4. Heja vad snygg layouten blev! Och ja, håller med dig och alla andra – vilken sjuuuuukt bra helg. Känns som vi varit på väckelsemöte eller något, haha!

 5. Pingback: Att skaffa sig inspirerande vänner - Explorista

 6. Vilken härlig kickstart vi fick på 2017! Det var fantastiskt att lära känna dig Emmi och alla andra influencers. Så mycket nya kunskaper, pepp och stöd. Helt underbart! Ser fram att fortsätta prata utveckling av blogg och annat med dig <3 <3 <3

  • Emmi

   Eller hur, det var verkligen grymt! Yeah, vi håller kontakten – mycket just nu men jag har inte glömt dig! :)

 7. Pingback: Underbara skiddagar i Åre - Explorista

 8. Pingback: Unconference, jag och 34 kvinnor | Traveler's Edition

 9. Pingback: Skoteräventyr i Åre - Explorista

 10. Pingback: 2017 - en årskrönika i bilder - Explorista

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.