Honey, I´m home! (And I miss Patagonia…)

Patagonien måste vara en av världens vackraste platser, kolla in vår tältplats på bilden ovan! De vyerna, de miljöerna! Det går inte att beskriva med varken ord eller bild, även om jag har gjort mitt bästa för att få riktigt bra bilder och ni som har följt mig på Instagram (explorista_se) har fått se ett par stycken i alla fall. Ett inlägg med fler bilder kommer längre fram, jag har lite framkallningsarbete att göra…

Det finns få platser på jorden som har tagit mig med storm så som Patagonien gjorde. Magiskt vackra utsikter och nya fantastiska vyer varje dag, ibland flera gånger om dagen. Asfalt och grus, regn och sol, frost och vind. Stora rovfåglar som seglade över oss, guanacos, rävar och nandus på vägarna och galen tacksamhet för att jag får vara med om detta. Bästa motorcykelvägarna, sämsta motorcykelvägarna och vindbyar på över 30 m/s.

Lugnet och känslan av att vara i nuet har varit otroligt skönt, att vara en liten människa i den stora världen. Vi har sett vackra berg, 60 meter höga glaciärer, pingviner och sjölejon, turkosa sjöar och köpt nybakade frallor av en härlig chilensk dam. Vi har skrattat en massa, vi har svurit när vi har fått stå 40 minuter i kö för att få tanka 10 liter i hojen och jag vet inte hur många gånger vi har sagt “Nu kan vi inte ta fler fotopauser på en stund, då kommer vi aldrig fram”.

Patagonien är magiskt, fantastiskt och helt underbart – ni som kan, åk dit!!

Tack förresten för att ni har fixat vår tills jag kom hem! Nu ser jag fram emot en intensiv träningsperiod och trädgårdsfix, måste ta hand om mig och mitt lilla base camp. Krokusar blommar i trädgården, det står tulpaner i en vas i köket och jag har hunnit med två löppass, ett gympass och ett danspass sen vi kom hem. Våååår!

Se människan på bilden nedan och förstå storheten i naturen, grymt vackert!

chile patagonien flod motorcykel patagonien perito moreno glaciär argentina

4 comments

  1. Sååå vackert! Kram o välkomna hem till (lilla) o sköna Sverige. Det är nu man inser det härliga med växlande årstider. Härligt när lökarna börjar titta upp ur jorden. Trevlig Helg från Wilhelm o Karen

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close