Ni vet sådana dagar när man bara vaknar och är lycklig. Idag är en sån dag. Sovit som en stock hela natten på hotellrum på Scandic Grand Central i Stockholm, helt mörkt och tyst och vaknade av klockan strax efter 6. Fint hotell!

Tassade ner till frukosten i Teaterbrasseriet precis när den öppnade och åt en mysfrukost i lugn och ro i ett hörn av restaurangen, julmusik i högtalarna. Sedan en kort promenad till tåget i kylan, ett par djupa andetag med kall luft ute i mörkret där juldekorationerna lyser upp. Och en vacker, rosa soluppgång över skogen och sjöarna när jag satt på tåget, hello weekend!

hyacint

För det är advent i helgen vilket betyder en massa jul – julstjärnor i fönstren, utslagna hyacinter, mer julmusik, pepparkaksbak, glöggkväll med vänner, ljusslinga i äppelträdet….!

Yogade i onsdags och det känns i kroppen, lite träningsvärk men också lite smidigare. I helgen ska jag göra mitt sista, mitt allra sista löppass på rehabplanen! Och vet ni, just nu har jag inte ont i mina knän – lycka! Sedan satsar jag på benträning på gymmet också – ski season, here I come!

lussekatter

Det här blir en bra helg, en helg fylld av allt jag gillar och jag lite extra tacksam för kärlek, kyla, vänner, jul & nybakata lussekatter. Igår var det dessutom Thanksgiving i USA, vad är du tacksam för?

Nu firar jag in helgen med julmusik, lussekatt och tända ljus. Happy weekend to all of you!

2 Comments

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.