Vintervandring är något jag gärna sysslar med på de där dagarna när vädret inte bjuder in till skidåkning. Jag har ju skrivit om härliga vintervandringsleder i Serfaus tidigare och bjuder på bilder från ytterligare en 1,5 h promenad på Panorama winter walking trail i Winter Wonderland.

Djup nysnö, inspirerande skyltar, sköna hängmattor, skumma trädmassagestolpar, härliga vilstolar, läskiga trädgubbar och roliga experiment för barn längs vandringsleden. Och dessutom, en härlig utsiktsplats högt uppe bland träden och ett rutschkanerör som går under marken och snön för den som vill ta en genväg. Och när snön ser ut så här så finns det nästan inget bättre än vinter!

snöpromenad tjej utsikt alpby hängmatta snö utsiktsplattform i träd utsiktsplattform i träd utsikt serfaus utsiktsplattform i träd skylt skedstolar vintervandring snö träd snöiga träd rutschkanarör genom snö ansikte i rotvälta massageträd i skogen

4 Comments

  1. Pingback: Skidåkning i Serfaus - ExploristaExplorista

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.