Gott nytt år!

Sista dagen på 2021 och jag önskar dig ett gott nytt år, verkligen från hjärtat och med en magisk bild från en dag när vi stod under Golden gate-bron i regnväder och dimma. 

Ett år som blir som du vill, och vet du det bästa? Det är helt du som styr över hur det blir. Inte vad som händer, men hur du tar emot allt som kommer hända i år. Strunta i nyårslöften, men stanna till och ägna en tanke åt vad du vill göra i år.

Golden gate-bron i San Francisco, nattfoto

Jag skrev ett efterfrågat inlägg under 2021 som baserades på en fråga jag fick på Insta – “Vad var det första steget du tog för att komma dit du är idag? Inspireras av din livsstil!” . Här hittar det inlägget, och här får du mina tankar kring att leva som man vill, nedkokat till 5 konkreta tips. Klicka upp länken i en ny flik, och läs den när du känner att du vill ha pepp och inspiration.

Men nu, lämna mobilen eller datorn och ge dig ut och gör det du vill göra på årets sista dag! Häng med vänner och familj, husdjur eller naturen. Elda i snön, träna, läs en bok eller lek med hunden. Eller bara var själv och landa i att ett nytt år är på gång!

Stor kram och ett stort “Gott nytt år!” från Kalifornien!

Write a response

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Close
Close