Dessa sommarkvällar – de spenderas absolut bäst på något aktivt sätt utomhus. Som på hojen, på kiteboarden eller i trailspåret. Kvällsljuset är magiskt gulorange, älsk på golden hour! Bladen på träden är fortfarande sådär ljusgröna och solen liksom skiner imellan, lyser upp allt helt guldigt.

Kroppen får jobba, endorfinerna kickar in och man spenderar tid med de man gillar. En timme eller två efter jobbet, för att sedan åka hem och njuta av en välbehövlig dusch & en middag på altanen!

mountainbike i skogen i golden hour explorista mountainbike bmxbana i skatås sara rönne på mountainbike mountainbikespår skatås mountainbike i skatås

1 Comment

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.