Blir så inspirerad av alla löpare runtomkring, säkert för att jag själv inte springer just nu. Tittar tillbaka på förra hösten, då kämpade jag med min rehab. Sakta, sakta blev det bättre. I somras sprang jag en mil för första gången på tre år och nu funkar det bra att springa, inga känningar i knäna. Fantastiska kropp! Är du nyfiken på mitt rehabprogram för löparknä/hopparknä så hittar du det här.

skogslöpning

Den här november ser annorlunda ut. Ingen rehab, inga skogslöparpass – men löpning längs stranden. Ingen utefrukost med pepparkakor – men väl utefrukostar med chokladcroissanter i 20-gradig värme och sol. Ingen kitesurf utanför Varberg, men plåta surfare på Barceloneta.

I vanliga fall brukar julkänslan infinna sig vid den här tiden, ett par veckor kvar till första advent. Och att julen är på ingång märks här med, julbelysning över gatorna och mängder av choklad i supermarkets. Men lite svårt är det att känna julkänsla när det är soligt och 20 grader varmt.

Kontraster, makes life worth living! :)

Ett axplock av inlägg från förra november:

27 minuter från stress till mindfulness

Om att vakna lycklig

5 min planka, morgonträning och försvunnen förkylning

Älsk på att planera äventyrsresa

Om att stå och jobba

 

3 Comments

  1. Tyvärr ingen julkänsla här heller då det fortfarande är typ 12 grader varmt när man stiger upp klockan 6 på morgonen. Galet! Har liksom inte ens hunnit bli särskilt sugen på glögg än… Men kylan och glöggen kommer nog tids nog så! :D

  2. fast jag tycker palmer + julslingor är himla fint det med :) eller ljusslinga kanske det bara heter..

Make me happy & give me a comment!

Emmi
Author

Äventyrstjej, träningsmänniska och utelivsälskare vars hjärta slår för drömmar. Älskar att uppleva, utmanas, se nya platser, träffa nya människor, testa nya saker. Tränar ofta och gärna - för pannben, svett och mjölksyra hjälper mig att uppleva mina drömmar och nå mina mål. Uteliv och utmaningar är min grej & jag tackar aldrig nej till en dag fylld av kitesurfing, skidåkning eller mountainbike.